Fashion Fotograaf

Fashion Fotografie voor Abrazi

Als fashion fotograaf mocht ik de nieuwe collectie van sieraden merk Abrazi fotograferen. Tijdens deze lookbook fotoshoot worden alle nieuwe items geshowd zodat er nieuw beeld materiaal is van de sieraden. Deze foto’s worden gebruikt voor de website, social media en door de retail zelf.

De fashion fotoshoot vond plaats bij Studio 13 in Amsterdam. Dit is een prachtige daglicht locatie voor shoots. Er zijn verschillende ruimtes die je kunt huren zoals een studio, een ruimte met een witte houten vloer en grote ramen en zelfs een loft setting met douche! Kortom de keuze is reuze en een heerlijke plek voor mij als fotograaf.

Het team bestond vooral uit gezellige dames en dat werkt heel erg goed. Het is altijd leuke om nieuwe mensen te leren kennen in dit vak, maar bekende gezichten terugzien is ook altijd fijn. De visagie (en het haar) werd verzorgd door Charlotte van Beusekom. Qua styling was het een mix tussen bruidskleding ( stralende oogjes bij de dames wanneer ze door een rek bruidsjurken kijken) en casual outfits. Abrazi heeft namelijk bruidssieraden maar ook collectie voor door de weeks. Het gezicht van Abrazi, model Soraya werd vergezeld door Babette.

Benieuwd naar mijn werk als fashion fotograaf? Bekijk hieronder de lookbook shoot in Amsterdam of bekijk hier meer fashion fotoshoots in mijn portfolio

Lookbook fotoshoot sieraden
Lookbook fotografie Abrazi
Sieraden fotoshoot
sieraden fotoshoot
Fashion Fotograaf sieraden
Lookbook fotoshoot Amsterdam
Abrazi fotoshoot
Fashion Fotograaf Bruiloft
Lookbook fotografie Abrazi
Fashion Fotograaf
Fashion Fotograaf
Fashion Fotoshoot Abrazi

Recent Portfolios