Boudoir Fotograaf

boudoir fotograaf

Mooie foto’s van jou, dat is een cadeau aan jezelf. Je mag er zijn, je bent mooi en daarom is een boudoir shoot ook voor jou! Als boudoir fotograaf help ik je graag om hier een magische ervaring van te maken.

Deze dame boekte bij mij een boudoir fotoshoot net voordat ze gaat trouwen. Maar een bruiloft is niet alleen een reden voor zo’n shoot. Dit mag ook omdat je trots bent op je lichaam of een cadeautje aan je partner.

Voorafgaand aan de boudoir shoot kijken we samen naar welke beelden je mooi vind, wat voor kleding/lingerie daar mooi bij past en voor welke locatie we gaan. Voor deze fotoshoot kozen we de mooiste kamer in Hotel Finch in Deventer.

Tijdens de sessie doe ik een lekker muziekje aan en als boudoir fotograaf laat ik je ook mee kijken op mijn scherm. Dit geeft je zoveel energie en bewondering dat je nog meer gaat stralen. Op deze plaatjes ben je op en top jij!

Boudoir fotoshoot
“Stiekem was ik best wel erg zenuwachtig voor de shoot. Een boudoir shoot is niet iets wat je elke dag doet en het is natuurlijk best intiem om in je ondergoed voor een fotografe te staan. Gelukkig had ik bij Carola gelijk een goed gevoel. In de communicatie voorafgaand aan de shoot, maar ook tijdens de eerste ontmoeting en gedurende de shoot.

Ze stelt je enorm op je gemak, geeft goede tips, heeft een supergoed gevoel voor detail en weet de pluspunten van je lichaam prachtig vast te leggen.

Dankjewel voor je goede zorgen, je positieve energie, je kritische blik, je feedback en de super super leuke dag die we samen hebben gehad.

Echt een aanrader voor elke vrouw die zichzelf een leuk, uitdagend en bijzonder cadeau wil geven 🙂 .”

L.

Boudoirshoot

Boudoirfotoshoot
Fotoshoot Fotograaf Deventer
Boudoir Amsterdam

Ben je benieuwd naar meer informatie over deze boudoir shoot? Bekijk dan ook eens deze blog.

Boudoirshoot

 Ready to shine? Laat hier een berichtje achter.


Recent Portfolios