Bruiloft bij de Mof


Fotoshoot bij het Henschotermeer

Een bruiloft bij de Mof, een locatie waarmee je qua ceremonie alle kanten mee op kan. Trouwen in het bos, trouwen op de heide, alles kan. Helaas zat weer voor dit jonge koppel niet mee maar dat mocht de pret niet bedrukken.

Ik starte de dag bij de bruidegom. Hier was iedereen relaxed en hield de hond de wacht bij het pak. Al gelijk een top plaat om de dag mee te beginnen.

In Zeewolde maakte de bruid zich klaar in haar ouderlijk huis en toen ik hier binnen stapten was ik gelijk onder de indruk van de tuin. Een kleurrijke achtertuin met heel veel mooie bloemen. Enthousiast ging ik gelijk aan de gang met de eerste detail shots en je snapt natuurlijk wel waar de first look plaats ging vinden…

Dit koppel had alleen maar oog voor elkaar! Wat is dat heerlijk om te fotograferen. Samen met een videograaf hebben we tijdens de fotoshoot dit verliefde stel lekker hun gang laten gaan en ze konden niet van elkaar af blijven. Een feest voor het oog en dat zie je gelijk terug aan de foto’s.

Zelfs een regenbui kon de pret niet drukken en snel werd de ceremonie in het bos aangepast naar een ceremonie onder een stretchtent bij de mof.

Na de ceremonie vond de taart en toast plaats. De bruidegom is leraar van groep 7 en die kids wilde natuurlijk dolgraag hun meester in pak zien. Na wat spelletjes met de groep was het tijd voor de kerkdienst. De band bestond uit diverse familie leden, hoe persoonlijk is dat!

Het was erg lastig om een preview samen te stellen van deze bruiloft bij de Mof. Het zijn er iets meer geworden maar ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden. Bekijk de bruidsreportage hieronder.

Getting ready groom

getting ready bruidegom
Getting ready bruid
Trouwkaart Bruidsfotografie
bridal shoes
getting ready bruid
First Look bruidsfotograaf
Bruiloft bij de Mof
Bruidsfotograaf Henschotermeer
Fotoshoot Henschotermeer
Bruiloft bij de mof
Fotoshoot Henschotermeer
Fotoshoot locatie Henschotermeer
Bruiloft Henschotermeer
Bruidsfotografie Henschotermeer
Fotograaf Bruiloft Henschotermeer
Regen op je bruiloft
Bruiloft bij d
Bruiloft bij de mof
Benieuwd naar de loveshoot in Deventer van dit koppel? Klik dan hier.

Een loveshoot is een leuke manier om alvast te wennen voor je bruiloft. Het levert mooie foto’s op voor bijvoorbeeld de save the date of uitnodiging. Maar het is ook leuk om te gebruiken als versiering op je bruiloft.Recent Portfolios