Bruiloft H & C | Bruidsfotograaf Nunspeet

Rood trouwpak
Uitnodiging Bruiloft met lint
Bruidsmakeup Nunspeet
Bruidsfotograaf Nunspeet
Getting ready bruid
Bruidsfotograaf Nunspeet
Bruidsfotograaf Nunspeet
First look Bruiloft
Tips sluier fotoshoot
Bruidsfotograaf Nunspeet
Bruidsfotograaf Nunspeet
Voor welke trouwauto ga jij?
Bruidsreportage
Klassieke trouwauto
Juf gaat trouwen
Juf gaat trouwen
Trouwen Koetshuis
Ceremonie Koethuis
De bruiloft van H&C begon gescheiden van elkaar. Als bruidsfotograaf start ik dan bij de bruidegom, om vervolgens het klaar maken van de bruid vast te leggen. Hier was ook een vrolijk hondje aanwezig, die goed in de gaten hield wat ik aan het doen was. Dit zorgt natuurlijk voor heerlijke plaatjes.

De first look van dit koppel vond plaats op de heide van Nunspeet. Deze staat in september prachtig in bloei en kleurt dan paars. De trouwauto was een klassieker, een MG cabrio en deze mocht niet ontbreken op de foto’s natuurlijk. Ik denk als bruidsfotograaf graag met het koppel mee bij het vinden van een mooie locatie voor de fotoshoot. Nunspeet heeft heel veel mooie plekjes in de natuur!

De bruid is juf op een basisschool dus voor de ceremonie brachten we hier ook een bezoekje aan. Dit resulteerde in een warm onthaal op het schoolplein. Toen het koppel elkaar een kus gaf onder de geknutselde bogen was er op de achtergrond een hoop gegiechel en ‘IEL’ te horen.

Na een lunch bij het ouderlijk huis, vond de ceremonie plaats bij het Koetshuis in Hulshorst. Vanaf dat moment nam mijn collega Lilian de fotografie over omdat ik eigenlijk nog aan het genieten ben van mijn zwangerschapsverlof. Super bedankt Lil!Recent Portfolios