Bruiloft J & M | Huis de Voorst

getting ready
getting ready groom
getting ready
getting ready groom
Bruiloft Huis de Voorst
Bruiloft Huis de Voorst

Jack van Gelder
Bruidsfotograaf Carola Doornbos
bruidsfotograaf carola doornbos
groepsfoto inspiratie bruiloft
bruidsfotograaf huis de voorst
Trouwen huis de voorst
diner bruidsfotografie
Bruiloft Huis de Voorst
Bruidsfotograaf Deventer
Golden hour bruidsfotograaf
second dress wedding
tweede bruidsjurk feest
golden hour fotografie
zonsondergang bruidsfotografie
boeket gooien bruiloft
feest fotografie

lee towers bruiloft
feest fotografie bruiloft
lee towers bruiloft
lichtletters bruiloft

De bruiloft van Joost & Melanie bij Huis de Voorst was een groot feest. Het begon al met een bbq de avond ervoor en toen ik op DE dag als bruidsfotograaf arriveerde zat de stemming er al goed in.

De bruid maakte zich klaar met haar moeder en vriendinnen onder het genot van een ontbijtje. Uiteraard mocht de champagne niet ontbreken.

Het bruidspaar zag elkaar voor het eerst tijdens de ceremonie. Melanie werd weggegeven door haar vader, over de witte loper. De ceremonie werd geleid door niemand minder dan Jack van Gelder. Een leuk ‘interview’ vond plaats over waar het koppel elkaar had ontmoet, hoe de eerste date was en het aanzoek.

Het fijne van trouwlocatie Huis de Voorst, is dat alles op 1 locatie kan plaats vinden. Zo ook de borrel, het diner en het feest. Nadat de openingsdans was ingezet was de verbazing op Joost zijn gezicht te zien. Zijn vrouw had als verrassing Lee Towers geregeld om op te treden. Binnen no time stond de hele tent op z’n kop en werd er uitbundig gedanst en gesprongen. Het feest duurde tot in de late uurtjes en wat een eer om dit als fotograaf vast te mogen leggen.


Recent Portfolios