Bruiloft op Terschelling

Een bruiloft op Terschelling, gelukkiger kan je mij niet maken. Ik stond dan ook te stuiteren toen D & J mij mailde dat ze gaan trouwen op Terschelling en of ik dit vast wil leggen. Voor mij staat een bruiloft op Terschelling bijna gelijk aan een destination wedding. 😉

Ik stapte vroeg op de boot naar het eiland, waar de bruid zich al aan het klaarmaken was. Het was een drukke boel bij haar thuis en samen met haar bonus dochter kleedde ze zich aan. De first look van het koppel vond plaats bij de versierde voordeur. De hele straat had de vlag uitgehangen voor dit speciale moment.

Samen met het koppel hebben we de mooiste plekjes van het eiland aan gedaan. Gestart bij de brandaris en de haven. Eind augustus, begin september staat de heide ook mooi in de bloei dus ook hier maakte we een stop. We sloten af met foto’s op het strand, bij de zee en de duinen. Het bruidspaar had speciaal tijd gemaakt voor deze fotoreportage en daar was ik als bruidsfotograaf erg blij mee.

De ceremonie vond plaats op het terrein van staatsbosbeheer en het koppel kwam hier aan met paard en wagen. Weddingplanner Kirsten van Trouwen op Terschelling had hier alles klaar staan en onder een versierde tent werd het JA-woord gegeven.

Ook de toast en borrel vonden hier plaats. Een gezellige truck met drankjes en een grote tafel met diverse taarten, wat een feest. Voor het diner en feest verplaatste het gezelschap zich naar het Raadscafe op West Terschelling.

Op deze mooie dag mocht goldenhour natuurlijk niet ontbreken. Net voor zonsondergang klom ik met het bruidspaar de duinen in voor een prachtig uitzicht en ik het is zo gaaf geworden. Drone beelden mogen bij een bruiloft op Terschelling natuurlijk ook niet ontbreken!

Bekijk hieronder de preview van deze mooie dag!

bruidsfotograaf terschelling
Bruiloft op Terschelling
First look bruidsfotograaf
trouwen brandaris
glitterhakken bruiloft
ambulance broeder gaat trouwen
Bruiloft op Terschelling
Drone op je bruiloft
Trouwen op het strand
Bruiloft op Terschelling
ringen brengen
ceremonie terschelling
trouwen op terschelling
borrel bruiloft
Toast bruiloft
goldenhour drone terschelling
goldenhour drone terschelling
Trouwen op Terschelling
goldenhour terschelling
bruiloft op terschelling
openingsdans bruiloft
bruidsfotograaf Terschelling

Recent Portfolios