Mooie locatie voor een ondernemersshoot

Fotoshoot locatie Meraki

Beeldbank Fotoshoot
Ondernemersfotoshoot door Portret fotograaf
Manuela over haar Fotoshoot bij locatie Meraki

 

“Wat een heerlijke ondernemersshoot met Carola was het! Het was echt een feestje om met haar samen te werken. Bizar knap hoe ze ervoor zorgt dat je je op je gemak bent, je met haar kan praten en ze toch nog alle foto’s zo scherp schiet. Ik ben heel erg blij met mijn niet-zo-geposeerde-foto’s en de echtheid die van de foto’s afstraalt. Dankjewel Carola, ik ben er onwijs blij mee! “


Fotoshoot Locatie Meraki
Fotoshoot Locatie Meraki Arnhem

Manuela is de dame achter XOXO marketing. Ze houd zich bezig met online marketing en helpt ondernemers hun ideale klant online te vinden. Haar marketing richt zich vooral op beauty, fashion en lifestyle dus dat moest terug te zien zijn op de foto’s.

Ik ontmoette Manuela bij haar thuis. Een wand in haar woonkamer had ze geverfd in de kleur van haar huisstijl, dus die moest zeker op de foto. Voor deze muur neemt ze veel filmpjes op en is dus voor veel van haar klanten/volgers een herkenbare ruimte.

Meraki Business Boutique

De volgende fotoshoot locatie was Meraki Business Boutique. Ik was hier nog nooit geweest maar de plek stond hoog op mijn verlanglijstje. Het pand is goed te bereiken en bevind zich in het Arnhemse Modekwartier. De authentieke details zoals de glas in lood ramen zijn een perfecte basis voor een fotoshoot.

Voorbereiding portret fotoshoot

Manuela had zich goed voorbereid en had diverse kledingsetjes meegenomen. Van te voren had ze gekeken naar haar website en social media zodat ze wist welke beelden er nodig waren.

Meraki is als locatie te boeken voor een fotoshoot maar ook voor workshops, events etc. De eerste etage leent zich het beste voor zakelijke shoots. Er staat een lange tafel (setting 1 😉 ), een zomers balkon, groot raam met een diepe vensterbank (leuk om in te zitten) en een bank. De wanden zijn wit, wat zorgt voor het perfect licht in de ruimte. Ook de vloer is van wit geschilderd hout.

Genoeg gepraat over de locatie, op naar de foto’s!

Content creatie beauty
Fotoshoot Locatie Meraki
Ondernemersshoot Fotoshoot Locatie Meraki
Fotoshoot voor Ondernemers bij Meraki
Content fotografie voor social media
Fotoshoot Locatie Meraki Fotograaf
Benieuwd naar meer informatie over een ondernemersshoot? Die lees je hier.

Of ben je al overtuigd en wil je ook mooie foto’s van jezelf en je onderneming?

Let’s get in touch!Recent Portfolios