Loveshoot Deventer

Een loveshoot in Deventer, altijd een goed idee! Deze aanstaande bruid werd op haar verjaardag verrast met een dagje Deventer EN een loveshoot, wat een top vent.😉 We begonnen de fotoshoot langs de IJssel want Deventer heeft heel veel te bieden. Als fotograaf heb ik veel fotoshoots in de natuur. Dit koppel gaat trouwen in het bos en de bruidsreportage zal dan ook in de natuur zijn. Een mooie stad is dan ook een fijne en leuke afwisseling als locatie. Zeker omdat dit op de trouwdag zelf niet haalbaar is.

Wandelend en giebelend ging ik met dit koppel door de binnenstad van Deventer. De oude straatjes, begroeide huisjes en schattige bankjes zijn er in overvloed en bieden het perfecte decor voor een loveshoot.

Benieuwd naar een fotoshoot tijdens goldenhour? Bekijk hier een fotoshoot tijdens zonsondergang.

Wil jij mooie foto’s van jou en je vriend(in), heb je wat te vieren of wil je alvast oefenen voor de bruiloft? Vraag mij dan gerust om meer informatie.

Loveshoot Deventer
Verlovingsring Fotoshoot Bruidsfotograaf
Loveshoot Deventer
Fotoshoot binnenstad Deventer
Bruidsfotograaf Deventer
Fotograaf Deventer

Wat is een loveshoot?
Fotoshoot langs de IJssel met een fotograaf
Mooie foto's van jou en je vriend(in)

YOUNG LOVE //
Tips voor fotolocaties in Deventer;

1. De Welle

Deze plek langs het water is leuk een perfecte plek om te starten. Parkeer gratis aan de overkant (bij het IJssel Hotel ) en het pondje oversteken is al een leuke start van de dag. Bij de Welle kijk je uit over de IJssel, je kan lekker wandelen en hebt ook al uitzicht over Lebuiniskerk en Wilhelminabrug die de skyline van Deventer kenmerken.

2. De IJssel

Deze rivier is een perfecte locatie voor een fotoshoot. Langs de kleine strandjes of wanneer je er langs heen wandelt levert dat mooie plaatjes op.

3. De lebuiniskerk

De grote kerk in Deventer staat op het grote kerkhof. Dit is een groot plein met mooie huizen, boetiekjes en restaurantjes. De kerk zelf is al erg imposant en fotogeniek maar alles rondom net zo. Bij uitstek een goeie plek als decor voor een fotoshoot.

4. De brink

Nog een mooi plein in Deventer in het centrum. Hier bevinden zich alle terrassen en in het weekend de markt. Door de weeks of in de ochtend is ook dit een mooie plek voor een fotoshoot. De fontein op het midden de brink is leuk en op het zelfde plein staat ook museum de Waag. Dit historische pand met leuke trappetjes doet het erg goed op foto’s.

5. De Walstraat

Deze straat in het centrum van Deventer speelt een grote rol tijdens het Dickens festijn. Het voelt een klein beetje aan of je door een oud frans stadje loopt met gekleurde huisjes en veel bloemen. Zie jij jezelf hier al door heen wandelen samen met je liefde?

 Recent Portfolios