prewedding shoot in Harderwijk

Loveshoot


Wat een feestje om de liefde van dit koppel vast te mogen leggen tijdens deze loveshoot. Ik leerde Nienke kennen op een bruidsbeurs in Ermelo en al snel spraken we nog een keer af. Dit stel heeft mooie plannen voor hun bruiloft in 2019 en deze mag ik ook fotograferen. Met een dreigende lucht op de achtergrond, hadden we een hele gezellige en spontane shoot op de boulevard van Harderwijk.

Gaan jullie trouwen of wil je foto’s van jou en je vriend/vriendin? Lees dan zeker even verder. De liefde en humor spat er van af op deze foto’s en een loveshoot voor je bruiloft is iets wat ik iedereen aan raad.

Waarom een loveshoot doen voor je bruiloft?

Veel stellen ( vooral de mannen) vinden het best spannend, de fotoreportage tijdens de bruiloft. Vooraf een loveshoot doen helpt jullie wennen aan de camera zodat het op de trouwdag nog makkelijker gaat. En je zult zien dat aan het einde van de fotoshoot jullie er echt plezier in hebben (ik ga je helpen!) en het allemaal wel mee valt. Ik laat mensen niet poseren voor mijn camera of in ongemakkelijke posities staan. Ik laat jullie samen lekker veel plezier hebben, lachen, rennen en nog veel meer en ondertussen leg ik alle fun vast. Super leuk om een foto van de loveshoot te gebruiken voor bijvoorbeeld de save the date kaart of uitnodiging voor de bruiloft.

Hoe kies je een locatie voor de shoot?

De locatie voor de fotoshoot is een belangrijke achtergrond in de foto’s. Je kunt kiezen voor de trouwlocatie, zo geef je je familie en vrienden alvast een tipje van de sluier. Misschien hebben jullie een botanical thema op je bruiloft, dan is het bos een top plek om foto’s te maken. Of heb je wel eens gedacht aan de locatie waar jullie elkaar voor het eerst hebben gezien? Misschien is dat wel een heel leuk cafeetje of lunchtent. Wanneer je gaat shooten maakt niet zo heel veel uit want elk seizoen heeft zijn charmes. In de winter wandelen jullie met dikke jassen, sjaal en een muts door de straten van een mooie stad. In de lente laat de zon zich weer wat vaker zien, en komen de bloemen weer uit. Even geen idee? Ik denk graag met jullie mee dus wanneer gaan we brainstormen?


Recent Portfolios