Photoshoot Natural Museum London
Engagement photoshoot

Loveshoot London

Een Loveshoot in London, ik boekte gelijk een ticket.
Dit koppel maakte een reis van Amerika naar Europa, waar ook nog een aanzoek bij kwam kijken. De laatste stop was in London waar Veronica is opgegroeid. Wat is nou leuker om op oude bekende plekjes een fotoshoot te doen met je verloofde.

We begonnen de fotoshoot bij het Natural History Museum. Een groot en imposant gebouw van zowel de voor als achterkant. Helaas wel super druk met het is gelukt om de bezoekers buiten beeld te houden ;).

De tweede stop was de Tower Bridge in London. Deze trekpleister wilde het koppel graag als achtergrond van de foto. We vonden een rustig pleintje waarbij de Tower Bridge als decor fungeerde. Oh en hebben jullie die mega verlovingsring al gezien? Wow, she is lucky!

Als laatste bezochten we Primrose hill London, een prachtig park waarbij je uitzicht hebt over de hele stad. Na wat gereis met het openbaar vervoer (wat London is best wel groot) waren we hier net op tijd voor de zonsondergang. Golden hour loveshoot in London, wat wil je nog meer.

We hebben super veel geluk gehad met het weer, want London is net als Nederland erg wisselvallig. Voor werk reist dit koppel veel maar hij wil wel verhuizen naar Engeland. Het antwoord van Veronica daarop was al snel, maar het weer hier is drama he! Niet te vergelijken met die warme dagen in Amerika.

Kijk snel mee naar de heerlijke beelden!

Photoshoot London
Loveshoot Lndon
Loveshoot London
Fotoshoot in London
Loveshoot London
Fotoshoot Towerbridge
Loveshoot London
Sunset Loveshoot
Sunset engagement Photoshoot
Goldenhour Photoshoot


Leave a reply


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Recent Portfolios