Loveshoot Loosdrechtse plassen

Loveshoot Loosdrechtse plassen

Loveshoot aan het water
Ter ere van jullie jubileum, een verjaardagscadeau of omdat jullie binnenkort gaan trouwen. Een fotoshoot is altijd een leuk idee. Deze loveshoot vond plaats op de Loosdrechtse Plassen tijdens de zonsondergang. Ik kan je verzekeren, mooier ga je het niet krijgen.

Ik ken Valerie al een tijdje en we waren aan het stuiteren toen we aan het brainstormen waren over een loveshoot. Een verjaardagscadeau voor hem en hij was nog enthousiast ook. Valerie (eigenaresse van Blossom Weddings ) pakte goed uit en als weddingplanner kwam er zelfs heuse styling bij deze fotoshoot kijken. Met bloemetjes, een plankje met lekkernijen, mooie kussentjes en prosecco werd de boot ‘aangekleed’.

We startten met foto’s op de stijger, altijd een fotogenieke spot. Wapperende haren en een jurk die door de wind wappert zorgde al snel voor mooie plaatjes.

Daarna op de boot door de Loosdrechtse Plassen, opzoek naar het mooiste plekje voor de zonsondergang. Het gouden licht wat door de bomen over het water scheen, zorgde voor een magische achtergrond en kijk deze twee lovebirds nou stralen!


Loveshoot langs het water
Wedding styling Loosdrecht
Loveshoot Loosdrechtse plassen
Loveshoot Loosdrechtse plassen
Fotoshoot op een boot
Loveshoot op een boot
Goldenhour Loveshoot
Goldenhour loveshoot
Dansen tijdens de zonsondergang
Fotoshoot Loosdrecht goldenhour

Wil jij ook stralen met je geliefde en mooie foto’s van jullie samen? Stuur mij dan nu een berichtje voor meer informatie.


Recent Portfolios