prewedding shoot Domaine 'd Heerstaayen

Loveshoot


Een loveshoot, om de liefde tussen jullie vast te laten leggen. Daar zeiden Dave & Samantha volop JA tegen. Deze zomer mag ik hun bruiloft fotograferen maar deze shoot was alvast een voorproefje op al het moois dat nog gaat komen.
De locatie voor de loveshoot was niet de locatie van de bruiloft. Deze wilde ze nog even geheim houden voor de gasten. Zo zijn ze straks extra verrast als ze aankomen bij de trouwlocatie.

 

LOVESHOOT LOCATIE

Voor deze loveshoot was de locatie Domaine ‘d Heerstaayen. Een oude boerderij die helemaal is gerestaureerd maar de authenticiteit is bewaard gebleven. Op deze locatie kan getrouwd worden maar ook gehuurd worden voor een loveshoot. Ook te gek als binnenlocatie voor een fotoshoot.

Wat voor locatie kies je als je een loveshoot wil boeken? Er zijn zoveel verschillende opties maar denk bijvoorbeeld aan de plek waar jullie elkaar voor het eerst gezien hebben, waar jullie nu vaak naar toe gaan of misschien wel de locatie waar jullie gaan trouwen. Zo geef je alvast een tipje van de sluier weg. Maar je kunt ook kiezen voor een locatie, welke niet haalbaar is op jullie trouwdag maar waar je toch weg van bent.

Wat trek ik aan tijdens een fotoshoot?

Welke kleding moet ik aan voor een loveshoot? Een veelgestelde vraag maar ik vind het altijd leuk om met jullie mee te denken. Het belangrijkste is dat je kleding draagt waar je je fijn in voelt. Een fotoshoot kan best spannend zijn van te voren dus als kleding niet lekker zit, is dat niet handig. Het kan leuk zijn om allebei in dezelfde kleur te gaan. Dit kan casual zijn, denk bijvoorbeeld aan een spijkerbroek en een witte blouse. Maar voor een loveshoot mag je ook zeker wel extravagant gaan. Wat dacht je van die glitterjurk die je al heel lang ongedragen in je kast hangt? Mocht je twijfelen, neem dan altijd meerdere setjes mee. Tijdens de fotoshoot kijken we dan even wat het beste past. Maar je mag altijd wat ideeën naar mij door sturen, I’m happy to help you!

loveshoot voor je bruiloft
verlovingsring tijdens loveshoot
binnenlocatie loveshoot
portret fotoshoot koppel Bruidsfotografie
loveshoot binnenlocatie domaine heerstaayen
prewedding shoot fotograaf
loveshoot domaine heerstaayen
loveshoot fotoshoot van jullie samen
portret geliefde bruidsfotografie
fotoshoot verliefd koppel
binnenlocatie fotoshoot domaine heerstaayen
verlovingsshoot

Wanneer doe je een loveshoot?

Een fotoshoot van jullie samen als koppel is altijd een leuk idee. Dit kan als kado voor je partner, omdat je samen een jubileum te vieren hebt of binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Qua timing maakt het helemaal niet uit, samen bedenken we een mooie locatie en tijd. In de lente op een zonnige dag, wanneer de bomen weer groen worden bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een warme zomer avond tijdens de zonsondergang. Dit word ook wel golden hour genoemd en voor fotografen echt een feestje om dan foto’s te mogen maken.

Na de shoot ontvang je de foto’s digitaal en kun je ze laten afdrukken voor in huis, kado geven of misschien zelfs gebruiken voor de uitnodiging van jullie bruiloft.

Heb ik jullie sprankelende koppies binnenkort voor mijn lens? Stuur mij gerust een berichtje.


Recent Portfolios