Foto's van je gezin in een huiselijke setting

Newborn Fotografie

Het is zo leuk als je een hechte band krijgt met je ‘klanten’. Zo ook met dit gezin want ik leg al vanaf het begin hun liefde vast. Het begon allemaal met een loveshoot waarbij de uitnodiging van de bruiloft werd gemaakt. Vervolgens de bruiloft, de eerste zwangerschap en newborn fotografie van hun eerste kindje.
We go way back en dat is zo tof!
Voor deze newborn shoot hebben we eerst een lifestyle zwangerschapsshoot gedaan in het herfst seizoen. Het bos had prachtige kleuren en hun zoontje ontpopte zich als een heus model. Aan het einde van de fotoshoot hebben we nog wat foto’s binnen gemaakt. Benieuwd naar die foto’s? Je bekijkt ze hier.
Eind december ontving ik het berichtje dat het gezin was uitgebreid met een gezonde dochter en de newborn shoot kon gepland worden. Hoe gaat newborn fotografie nou eigenlijk in z’n werk? Hier heb ik een blog over geschreven met alle informatie.

Ik legde dit kersverse gezin vast na de kerstdagen en van hun zoontje kreeg ik weer een warm welkom. Bekijk hieronder de zeer ontspannen lifestyle serie van deze familie.

newborn fotografie
Grote broer baby fotografie
fotograaf geboortekaartje
newborn fotografie
newborn shoot
Gezin lifestyle fotoshoot
baby fotografie
newborn fotografie harderwijk

Wil jij nou ook een fotoshoot boeken of ben je benieuwd naar meer informatie? Laat gerust een berichtje achter


Recent Portfolios