Op een zomerse dag in juni

Trouwen bij Centraal Ketelhuis in Amersfoort

Dit koppel ging trouwen bij Centraal Ketelhuis in Amersfoort maar de dag begon apart van elkaar. De bruidegom maakte zich klaar in zijn ouderlijk huis en de bruid startte haar dag in hun eigen huisje.
Het beloofde een warme dag te worden en in de ochtend liep de temperatuur al hoog op. Bij de voorbereidingen had ik al gelijk een vriendje gemaakt want Pip (de kat) hield mij nauwlettend in de gaten. Pip besloot mijn assistent te worden en bewaakte de ringen met zijn leven. 😉

Bruidsreportage op Soester duinen

De de firstlook in de achtertuin, reden we door voor de fotoshoot bij Soester duinen. Een prachtige locatie met zowel zandvlaktes als een mooi bos. Hier kon ik als bruidsfotograaf heerlijk spelen met dit leuke bruidspaar en het licht! Wat niet mocht ontbreken bij de bruidsreportages waren de foto’s met de R8, de trouwauto van dit koppel. Ook bezochten we de koppelpoort en maakte we trouwfoto’s bij de lieve vrouwe toren in Amersfoort.

Trouwen in Amersfoort

De ceremonie vond plaats bij Centraal Ketelhuis in Amersfoort, een mooie lichte locatie met veel ruimte. Dit bleek een goeie zet op deze zomerse dag. Iedereen kon koel binnen zitten en op gepaste afstand van elkaar vanwege de omstandigheden. Het neefje van dit bruidspaar speelde een belangrijke rol, hij mocht namelijk de ringen brengen. Dit deed hij geheel in stijl en bekijk ook even zijn outfit!

Daarna volgende de taart, borrel en een bbq. Vanwege het corona virus, zag de trouwdag er iets anders uit dan het koppel had bedacht. Maar ze wilde zo graag trouwen en ook met dit gezelschap van 30 mensen was het een mooie en liefdevolle dag. De emotie was zeker aanwezig zowel tijdens de ceremonie als bij de speeches.

Drive through bruiloft

Er stond ook nog een verrassing te wachten voor het bruidspaar. Nu dat het feest niet door kon gaan, kwamen een deel van de avondgasten toch langs! Er werd een drive through georganiseerd bij Centraal Ketelhuis op de parkeerplaats. De auto’s kwamen versierd en al, toetert langs. Ik had natte ogen achter mijn camera want wat was dit speciaal. Deze mensen kwamen speciaal hierheen om het bruidspaar te feliciteren! Na het synchroon rijden 😉 kwam het bruidspaar bij elke auto langs om op gepaste afstand een taartje en champagne uit te delen. Wat mij betreft een hele speciale afsluiting van deze mooie dag.

Het was moeilijk om van deze bruiloft een preview te maken want er waren zoveel mooie momenten maar ik heb een poging gedaan.

Bruidegom maakt zich klaar
Getting ready bruid
Trouwfotografie kat trouwringen
Welke parfum draag je op je trouwdag?
Trouwauto audi R8
Firstlook bruiloft Amersfoort
Bruidsreportage Soester Duinen Amersfoort
Fotoshoot Bruiloft Soester Duinen Amersfoort
Trouwen Soester Duinen Amersfoort
Trouwen in Amersfoort
Bruidegom Koppelpoort Amersfoort
Bruid Fotoshoot Soester Duinen
Bruidspaar Fotoshoot Koppelpoort Amersfoort
Trouwauto Audi R8
Ceremonie Centraal Ketelhuis Amersfoort
Trouwringen brengen kids
Bellenblaas Bruiloft
Corona bruiloft drive through
Corona bruiloft drive through
drive through Bruiloft Centraal Ketelhuis

Recent Portfolios