Trouwen bij Kasteel de Vanenburg | Bruidsfotograaf Harderwijk

maatpak michael & giso
bruidsfotograaf harderwijk
getting ready bruidegom
roze Trouwschoenen
Getting Ready bruid
first look bruiloft
kinderen op bruiloft
Bruidsfotograaf Harderwijk
bruidsfotograaf harderwijk
Bruidsfotograaf Harderwijk
Trouwen Kasteel de Vanenburg
Trouwen kasteel de vanenburg
Gelofte bruiloft
Geloftes bruiloft wel of niet
Trouwringen bruiloft
bruidsfotograaf harderwijk
Groepsfoto Kasteel de Vanenburg
Bruidsboeket gooien
Kinderen op de bruiloft
Bruidsfotograaf Harderwijk
Sweet table Bruiloft

Trouwen bij Kasteel de Vanenburg is altijd een feestje en helemaal als het weer dan ook nog eens geweldig is! Als bruidsfotograaf uit Harderwijk kom ik hier dan ook graag.

De dag begon relaxed, zowel bij de bruidegom als bij de bruid. Nadat de first look had plaats gevonden in de achtertuin van L & J, kreeg hun dochtertje de primeur om haar papa & mama als eerste te bekijken.

Als bruidsfotograaf uit Harderwijk ken ik de mooie plekjes voor een fotoshoot in deze omgeving en natuur is hier genoeg! Alle gasten stonden klaar op het bordes en het koppel maakte hun entree met een volkswagenbusje bij Kasteel de Vanenburg.
Na een lunch in het zonnetje was het dan eindelijk zo ver, de ceremonie. In de tuin van het kasteel staat een theehuisje waarbij de plechtigheid plaats vond.

Het weer was prachtig en de borrel kon dan ook heerlijk buiten plaats vinden. Dit alles onder het genot van de sweet van Patrijs Harderwijk. Uiteraard leverde dit ook prachtige plaatjes op. Maar ook onder begeleiding van de tunes van de vinyldraaiers.


Recent Portfolios