Trouwen Hoog Holten
Een kleine preview van de bruiloft van K & N

Trouwen Hoog Holten | Bruidsfotografie

Trouwen bij Hoog Holten is prachtig en daarom deel ik graag een preview van de bruidsfotografie. Ik leerde dit koppel al een tijdje terug kennen en in de tussentijd hebben we ook een loveshoot gedaan. Zo leuk om een bruidspaar al wat beter te leren kennen tijdens zo’n ‘oefensessie’. Dit werpt dan ook zeker zijn vruchten af op de trouwdag.

De bruid maakte zich klaar bij Hoog Holten en de ochtend verliep relaxed. Het was stralend mooi weer dus dat beloofde wat voor de rest van de dag. Voor de first look kozen we een plekje in het bos uit en wauw wat was dit mooi.

Als trouwauto had dit koppel een oude volvo uitgekozen. Deze bracht ons naar de mooie foto locaties in Holten, perfect voor bruidsfotografie.

Toen was het eindelijk tijd voor de ceremonie. De bruidegom maakte met de auto zijn entree en de bruid werd weggegeven door haar (pleeg)vader. Omringd door bomen en fluitende vogeltjes, gaven zij elkaar het Ja-woord. Wat is trouwen bij Hoog Holten toch mooi!

Onthaald met bloemblaadjes, gevolgd door champagne en sweets. Een mooie sweet table van It’s a cake stond ook te shinen. Kijk snel mee naar de preview van mij als bruidsfotograaf!

Trouwuitnodiging
getting ready
bruidsmake-up
first look trouwen hoog holten
FIrst look bruidsfotografie
Trouwauto bruiloft
Hoog Holten Bruidsfotografie
Hoog Holten Bruidsfotografie
Bruidsfotograaf Harderwijk
Bruidsfotograaf Zwolle
Bruidsfotograaf Deventer
Trouwen Hoog Holten
Bruidsfotografie Holten
trouwen hoog holten
trouwen hoog holten
ceremonie bruiloft
Bruidsfotograaf Holten
Bruidsfotografie Gelderland
Bloemblaadjes gooien bruiloft

Recent Portfolios