Trouwen in Amersfoort

Ik ken Merel al een lange tijd en toen ze vroeg of ik hun bruiloft wilde fotograferen zei ik heel hard JA!

Een echte stadse bruiloft inclusief de fotoreportage in het centrum, voor mij iets heel nieuws maar deze uitdaging durfde ik wel aan te gaan met Benjamin en Merel.

Een prachtige trouwjurk van Pronovias met bijbehorende sluier, Louboutin hakken, sieraden en natuurlijk niet vergeten, de trouwringen. Deze zijn gemaakt van de oude ringen van opa en oma, hoe gaaf!

De regen stopte en de zon begon te schijnen. Perfect weer om foto’s in de binnenstad van Amersfoort te shooten. In leuke hoekjes en straten, met veel gezelschap van de voorbijgangers schoten we de bruidsreportage.

In het gemeentehuis van Amersfoort gaven Benjamin & Merel elkaar het ja-woord en daarna kon de toast ingezet worden op de locatie ernaast, de Observant.

En wat is er nou nog mooier om de dag af te sluiten met een sparkling exit? Als fotograaf kan ik hier alleen maar van smullen, dus geniet van het scrollen door deze trouwdag!

 

 

“Carola is een topper met een enorm talent. Niet alleen voor het maken van de foto’s, maar ze managed alles eromheen ook erg goed. Hoe je moet staan, waar je moet staan, auto’s omleiden, straatjes leegvegen. Dat alles met een charme waar je u tegen zegt. Van onze gasten kregen we ook nog terug dat ze haar zo prettig aanwezig vonden tijdens de ceremonie. Kortom! Boek deze dame!”

 

– Benjamin & Merel

Recent Portfolios