Pestana Hotel | Door de grachten | Pont 13

Trouwen in Amsterdam

Trouwen in Amsterdam, dat is voor mij als bruidsfotograaf een feestje om vast te leggen. De dag begon heel relaxed in het Pestana Hotel in Amsterdam. De bruid maakte zich klaar in een prachtige suite en daar vond ook de first look plaats.

Voor het hotel was dit de eerste bruiloft waarvan de ceremonie hier plaats vond. Veel hartverwarmende en liefdevolle speeches werden er gedaan tijdens de ceremonie, wat het extra intiem maakte. Na de ceremonie pakte het bruidspaar even een momentje voor elkaar en trokken ze zich terug op hun kamer. Stiekem legde ik dit vast vanaf de bovenverdieping ;). Een goeie tip voor aanstaande bruidsparen want de dag vliegt voorbij en je leeft echt (heel cliche maar waar) in een bubbel. Deze momentjes zijn extra bijzonder. En als bruidsfotograaf werd ik erg blij van deze locatie dus trouwen in Amsterdam kan je zeker hier doen.

Varen door de grachten

Hoe tof is het om met iedereen die je lief hebt, na de ceremonie, door de grachten van Amsterdam te varen. Op de boot werd er getoast en heerlijke sweets (cakepops en kleurrijke cupcakes) gegeten. En als bruidsfotograaf mag je toch ook best even proeven?

Feest bij Pont 13 Amsterdam

Aan het einde van de middag meerden we aan bij Pont 13. Dit was de locatie waar de borrel verder ging, het diner en het feest plaats vond. De naam zegt het al, Pont 13 is een oude pont die nu omgebouwd is tot restaurant en feestlocatie, te gek om in te trouwen in Amsterdam. Voor dat het feest los barste is door de bruid het bruidsboeket gegooid en op de foto zie je hoe fanatiek de dames waren!

Trouwen in Amsterdam Pestana Hotel
Bruiloft Pestana Hotel Amsterdam
Welke parfum draag jij op je trouwdag?
First look bruiloft Amsterdam Bruidsfotograaf
Bruidsboeket Bruidsfotograaf
Ceremonie Pestana Hotel Amsterdam
Trouwen in Amsterdam Bruidsfotograaf
Trouwen in Amsterdam Pestana
Trouwen in Amsterdam Bruidsfotograaf
Bruiloft op een boot in Amsterdam
Trouwen op een boot in Amsterdam
Trouwen in AMsterdam Bruidsfotograaf
Boot Bruiloft Amsterdam
Bruiloft Pont 13 Amsterdam
Wedding Fun Girls Amsterdam
Bruidsboeket gooien Bruidsfotograaf

Recent Portfolios