Trouwen in Garderen

van Ethiopië naar Nederland

In April ontving ik een mailtje van een koppel dat in Ethiopië woont, maar in Mei kwam trouwen in Nederland. Last minute, maar ik keek er toen al naar uit om de bruiloft van M & T vast te leggen. In de ochtend ging alles heel relaxed en de bride-to-be liet zich niet gek maken. Haar toekomstige man moest zelfs buiten even wachten tot de sluier in het haar zat en de make-up perfect was.

FIRST LOOK

In Ethiopië had dit stel traditionele klederdracht aan dus de bruidegom keek z’n ogen uit toen zijn bruid in een witte korte trouwjurk naar buiten kwam. Op de grote oprijlaan hadden ze de tijd om elkaar in alle rust goed te bekijken. Maar in mijn rug stonden de beide families te stuiteren met hun mobieltjes ;).

BRUIDSREPORTAGE

Het Kootwijkerzand was de locatie voor de bruidsreportage, wat een adembenemende locatie blijft. Maar daar bleef het niet bij. Dit bruidspaar genoten van de spotlight en elkaar dus maakte we een mooie rit. Door de bossen van Garderen en langs het Uddelermeer. Als vervoersmiddel had het bruidspaar een trike. Dat had ik ook nog niet eerder gezien. Best spannend, helemaal toen ik onderweg mijn auto in de berm moest parkeren om de los gewaaide sluier van de vluchtstrook te plukken! Wil je meer van mijn avonturen zien? Volg mij via instagram.Recent Portfolios