Kasteel de Essenburg Drone bruidsfotografie
Jan & Linda trouwen in een prachtig kasteel in Hierden

Trouw fotograaf Kasteel de Essenburgh

Zonovergoten Bruiloft

Kasteel de Essenburg, daar gaven Jan & Linda elkaar het JA-woord. Het was een zonnige dag in mei. De first look van dit bruidspaar vond plaats in een grote achtertuin. Voor mij als fotograaf heerlijk door de grote ruimte, veel licht en kleurrijke achtergrond.

Bruidsfotografie Landgoed Staverden

Voor de fotoreportage van dit gezin reden we in een geweldig trouwauto naar Landgoed Staverden. Deze locatie heeft alles, een statig landgoed, kleurrijke tuin, bloemenboog en een heus doolhof. In mijn fotografie kit zit ook een drone, hiermee kan ik foto’s maken vanuit de lucht en dat is zeker bij een doolhof een mooie extra.

Ceremonie Kasteel de Essenburgh

Het kasteel in Hierden was het decor voor het JA-woord, toast en taart moment. Buiten waren de kinderen druk met het levensgrote schaakbord en de mannen gooide de bruid in de lucht. Dit was een foto die ik al een lange tijd op mijn lijstje had staan maar ook ik schrok toen de bruid zeker een meter omhoog ging.

Bruidsfeest Ermelo

De gasten werden verrast met live-cooking in de Dorpkskamer van Ermelo. Dit was voor mij ook letterlijk en figuurlijk om te smullen. Maar de openingsdans van dit bruidspaar was de kers op de taart van deze avond.

Trouwringen bruiloft
Bruidskinderen Bruidsfotografie
Bruidsschoenen voor kleine voeten
Haarstyling bruiloft Bruid
Bruidegom first look
Trouwkaart uitnodiging bruiloft Kasteel de Essenburgh
Bruid Getting ready bruiloft
First look Bruiloft Ermelo Bruidsfotograaf
Landgoed Staverden drone fotografie
Fotoshoot bruiloft Landgoed Staverden
Bruidskinderen Fotografie Landgoed Staverden
Bruidskinderen Fotoshoot Landgoed Staverden
Fotoshoot Trouwen landgoed Staverden
Bruidspaar tijdens fotoreportage bruiloft
Bruidsmeisje Bruiloft Kasteel de Essenburgh
Trouwauto bruiloft Kasteel de Essenburgh
Ceremonie Bruiloft Kasteel de Essenburgh
Fun groepsfoto's Bruidsfotografie
Bruidskinderen Kasteel de Essenburgh
Berichtje van het bruidspaar;

“We hebben onlangs een prachtige bruiloft gehad! De klik was er snel, en stelde Carola ons samen met onze dochters snel op ons gemak. De input van haar tijdens het fotograferen, resulteerde in prachtige foto’s. De gehele dag bleef ze relaxed, ook in een fel zonnetje met temperaturen boven de 28 graden, hield ze het hoofd koel. We realiseren ons achteraf dat ze veel foto’s heeft gemaakt van ook echt alles wat er speelde, en wat we zelf niet eens goed hadden gezien. Erg leuk om achteraf nog te zien. Als u nog op zoek bent naar een bruidsfotograaf, dan bent u bij Carola Doornbos echt op het juiste adres!”


Let's party Bruiloft cocktails
Desert Bruiloft Ermelo

Openingsdans tijdens bruiloft Ermelo
Foto's van de openingsdans bruiloft

Recent Portfolios