Trouwen in Vessem | De Gouden Leeuw

Buiten bruiloft van M & A

In Juni was het de grote dag van Mike & Audrey. Ik keek enorm uit naar de bruiloft van deze twee Brabanders want naast dat het uiteraard super gezellig zou worden, hadden ze ook een prachtige shoot locatie geregeld.

De first look van dit stel vond plaats in de kleurrijke achtertuin en vanuit daar gingen we richting Eindhoven. Het dak van een appartementencomplex was het decor van de fotoshoot. Een unieke plek waar natuur en architectuur samen kwamen. Tussendoor een biertje gedaan voor de zenuwen 😉 en gedanst boven op een parkeergarage. Een perfect begin van de dag al zeg ik het zelf.

De ceremonie vond plaats in de tuin van de Gouden Leeuw. Een mooie locatie waar je als bruidspaar alle ruimte hebt. Buiten trouwen onder een grote boom kan hier perfect net zoals de toast, taart en het diner. Dit stel wilde geen standaard bruidstaart maar hadden op hun ‘sweet table’ gewoon hun favoriete donuts staan.
Na de openingsdans heb ik het bruidspaar nog even mee naar buiten genomen voor wat creatieve plaatjes in het donker, die wat mij betreft erg goed gelukt zijn. Kijk lekker mee naar de bruiloft van Mike & Audrey.

Bruidsleveranciers:

Pak : Only for Men
Schoenen : De Heeren van ’s-Hertogenbosch
Bruidsjurk : Bruidsmode Just for You
Make up : Amira Make-up Artist
Trouw- en Feestlocatie : De Gouden Leeuw
Boeket : Bloemsierkunst Carolien
Donuts : Dunkin Donuts
Porsche 356 Speedster : Klassiekershuren.nl