Fotoshoot Zwanger | Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot | Hilversum


De beste tijd om een zwangerschapsshoot te plannen is rond de 32 weken. Zo plande ik een tijdje terug de fotoshoot met Judi. Een week voorafgaand aan de shoot was het een zeldzame zomerse week in de Nederlandse winter. Daardoor was het extra spannend wat het weer zou gaan doen op onze shoot dag. Het bleef droog en de harde wind zorgde voor een dramatisch effect tijdens de zwangerschapsshoot. Heel veel respect voor het hoogzwangere model want het was best pittig door wind en weer.

Locatie Fotoshoot

Het natuur gebied naast Hilversum was de locatie voor de zwangerschapsshoot. In deze periode van het jaar is er nog niet veel groens te bekennen maar het ruige landschap met heide, bos en zand zorgde voor het perfecte decor. Door de variatie in achtergronden, heb je als mamma-to-be verschillende looks in de foto.

Maar ik pas niks meer?!

Het einde van je zwangerschap is in zicht en als de fotoshoot dichterbij komt vraag je je af wat je aan moet trekken. Ik help daar altijd graag bij en ik heb zelf ook wat styling stukken die perfect zijn voor een zwangerschapsshoot. Strakke tops of jurken werken goed want zo is je buik mooi te zien. Maar wijde (zomer) jurken kun je ook prima uit de kast toveren want als de wind er door heen wappert, krijg je een mooi flowy effect!

Judi over de zwangerschapsshoot

Om de top 20 foto’s uit te zoeken was nog een hele klus want de foto’s zijn echt top. Leuk om foto’s te zien van die mega toeter. Ik ben er heel erg trots op en ik ben blij dat ik het gedaan heb.