Zwangerschaps Fotoshoot in de natuur in glamour jurk
Zwangerschapsshoot bij 32 weken | Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot | Hilversum


De beste tijd om een zwangerschapsshoot te plannen is rond de 32 weken. Zo plande ik een tijdje terug de fotoshoot met Judi. Een week voorafgaand aan de shoot was het een zeldzame zomerse week in de Nederlandse winter. Daardoor was het extra spannend wat het weer zou gaan doen op onze shoot dag. Het bleef droog en de harde wind zorgde voor een dramatisch effect tijdens de zwangerschapsshoot. Heel veel respect voor het hoogzwangere model want het was best pittig door wind en weer.

Locatie Fotoshoot

Het natuur gebied naast Hilversum was de locatie voor de zwangerschapsshoot. In deze periode van het jaar is er nog niet veel groens te bekennen maar het ruige landschap met heide, bos en zand zorgde voor het perfecte decor. Door de variatie in achtergronden, heb je als mamma-to-be verschillende looks in de foto.

Maar ik pas niks meer?!

Het einde van je zwangerschap is in zicht en als de fotoshoot dichterbij komt vraag je je af wat je aan moet trekken. Ik help daar altijd graag bij en ik heb zelf ook wat styling stukken die perfect zijn voor een zwangerschapsshoot. Strakke tops of jurken werken goed want zo is je buik mooi te zien. Maar wijde (zomer) jurken kun je ook prima uit de kast toveren want als de wind er door heen wappert, krijg je een mooi flowy effect!

Zwangerschapsfotoshoot in een glamour jurk
Fotograaf Zwangerschapsshoot Glamour
Mommy to be in een prachtige jurk tijdens haar zwangerschapsshoot
Zwangere vrouw zwangerschapsshoot natuur fotografie
Zwangerschapsfotografie in het bos met een kimono
Fotograaf zwangerschapsfotografie golden hour
Zwangerschapsfotoshoot in het bos met een bloemenkrans

Judi over de zwangerschapsshoot

“In een periode waarin het zwanger zijn zwaar wordt en je je niet meer op je mooist voelt, is het Carola toch gelukt om mijn zwangerschap op zijn mooist vast te leggen! Na een Instagram berichtje was de afspraak al snel gemaakt. Na het uitdelen van ideeën was ook de locatie snel gevonden en spot on! De shoot zelf verliep relaxt. Dat kon ook niet anders; Carola begroet je met drie kussen op de wang en haar persoonlijkheid is ‘bubbly’! Zo goed als ze de tijd nam voor de shoot, zo snel waren de resultaten al binnen. Absoluut een hele fijne ervaring! “Recent Portfolios