Fotoshoot Ermelo Zwangerschapsfotografie
Zwangerschapsfotografie papa en mama

Zwangerschapsshoot

Een fotoshoot wanneer je zwanger bent is 1 groot feest en vooral een super leuk aandenken na die tijd. Deze fotoshoot vond plaats in de prachtige tuin van de Heerlickheijd in Ermelo waar genoeg mooie plekjes zijn.

Zwangerschapsfotografie, hoe gaat dat in zijn werk?

Het is belangrijk dat jij (en eventueel je partner) je op je gemak voelt. De ene zwangerschap is de ander niet en ook qua soepel bewegen zit daar verschil in. De fotoshoot kan plaats vinden op een mooie locatie zoals in de het bos, langs het water of in de stad. Maar het kan natuurlijk ook gewoon in jullie eigen huis, lekker cosy samen op de bank.

Staat je hubby niet zo te springen om in de spotlights te staan? Dan fotografeer ik gewoon eerst jou en wellicht aan het einde nog wat plaatjes samen.

Wat trek ik aan tijdens de fotoshoot?

Het is belangrijk om van te voren loszittende kleding aan te trekken zodat deze geen strepen achterlaten op je huid en vooral niet op je buik. Trek vooral aan waar jij je lekker in voelt maar wat het goed doet op foto’s zijn jurkjes. Van hele strakke waar je goed de contouren van je lichaam in ziet tot wijde zwierige jurkjes. Ik denk graag met je mee!

Meer inspiratie opdoen voor je zwangerschapsshoot?

Zwangerschapsfotografie Harderwijk

Zwangerschapsshoot | Hilversum

Pretty Pregnant

 


Zwangerschapsshoot alleen of samen?
Zwangerschapsshoot
Handen op je zwangere buik tijdens fotoshoot
Zwangerschapsshoot
Bloemen op de buik tijdens fotoshoot
Wat trek ik aan tijdens een Zwangerschapsshoot
Zwangerschapsshoot Ermelo fotograaf

Zwangerschapsshoot koppel

Recent Portfolios