FAQ

Alles wat je wilt weten voor jullie bruiloft


Vragen over jullie bruiloft wat betreft beschikbaarheid, tarieven en nog veel meer

Hoe ontvangen we de foto’s?

De volgende dag ontvangen jullie alvast een kleine preview van ongeveer 5 foto’s. Deze kunnen jullie alvast delen met vrienden/familie. De selectie van de foto’s mogen jullie zelf uitzoeken op een persoonlijke website. Hierna ga ik de foto’s bewerken en ontvangen jullie de foto’s digitaal en op een mooie USB stick. Daarnaast is het ook mogelijk om een mooie album en/of vergrotingen via mij te bestellen. Hebben jullie meer vragen over de bruiloft? Let me know.

Wij zijn niet zo fotogeniek..

No problem, ik ga jullie helpen.  Dit is iets wat ik vaak hoor als fotograaf maar geloof me, het komt helemaal goed. Ik help jullie met poseren en zorg ervoor dat alles er mooi en natuurlijk uit ziet op beeld. Het is ook mogelijk om alvast te oefenen met je aanstaande tijdens een love shoot. De foto’s kun je gelijk goed gebruiken voor een save the date kaart of de uitnodiging.

En een fotoboek?

Als (ex) vormgever is het fotoboek bij mij in goede handen. Ik laat graag diverse mogelijkheden van boeken aan jullie zien. Ik wil graag jullie sprookje vastleggen en een glimlach op jullie gezicht toveren elke keer dat het fotoboek geopend wordt. Hier vind je alvast wat voorbeelden.

Waar kunnen we de prijzen vinden?

Voor de prijzen verwijs ik je graag door naar de ‘investering‘ pagina.

Ja! We willen jou als fotograaf!

Super! Laat een berichtje achter via het contactformulier. Zo kan ik kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie datum en plannen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek hier. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen, plannen bespreken en wellicht nog wat brainstormen. Tot snel!