Alles wat je wil weten of een fotoshoot in je lingerie

Boudoirshoot

Wat is een boudoirshoot?

Dit is een fotoshoot van jezelf in (bruids)lingerie. Wil jij mooie foto’s van jezelf nu je in topvorm bent en straalt? Of wil je misschien je aanstaande verassen met mooie foto’s op de ochtend van jullie trouwdag? Lees dan snel verder voor alle tips en tricks.

Hoe bereid je je voor op de fotoshoot?

Van te voren is het leuk om alvast wat inspiratie op te doen en foto’s te verzamelen van beelden die jij mooi vind. Dit kan ik een hele lichte/witte stijl of misschien hou jij wel wat wat meer donkere en mysterieuze beelden. Vervolgens gaan we nadenken over de locatie. Misschien heb je zelf wel een mooie ruimte in je huis zoals bijvoorbeeld de badkamer, woonkamer of slaapkamer. Boek je een boudoirshoot voor je bruiloft dan kan je ook alvast de bruidssuite benutten. Vaak is het bij een hotel geen probleem om 2 uurtjes van de kamer gebruik te maken. Het leuke is dat als je partner de foto’s te zien krijgt, hij de ruimte gelijk herkent.

Wat trek ik aan tijdens een boudoirshoot?

Heb jij mooie lingerie die je eigenlijk nooit aan doet, dan is dit het moment om dat setje uit de kast te halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kanten body of een lange kimono? Vind je het ook zo zonde dat je je bruidslingerie niet ziet onder je jurk. Dit is dan je kans! Om het helemaal af te maken is het tof om ook je trouwschoenen en sluier mee te nemen naar de shoot.
Het is slim om een paar uur voor de shoot loszittende kleding te dragen en het liefst een strapless bh. Zo ben je verlost van strepen op je huid.

Tips voor een boudoirshoot

Van te voren gaan we eerst even kletsen en bekijken wat  voor inspiratie je hebt verzameld en wat je mooi vind. Een wijtje drinken wil ook wel helpen ter ontspanning ;). Ik vind het ook altijd leuk om een lekker muziekje aan te zetten om samen in de flow te komen. Tijdens de shoot help ik je met poseren en laat ik je zien hoe het er op beeld uitziet. Ik kan je verzekeren dat je helemaal versteld zal staan van jezelf. Let’s rock this!

Boudoir Fotograaf
Boudoir fotograaf
Boudoirshoot
Boudoirshoot
Boudoir Fotograaf
boudoirshoot
Wat trek ik aan bij een boudoir fotoshoot?

Recent Portfolios