Trouwen aan de gracht

Bruidsfotografie Elburg

Trouwen aan de gracht in Elburg, dat moet een feestje worden! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik de bruidsfotografie voor dit koppel mocht doen. Het was erg spannend van te voren en deze planning van deze dag ging niet zonder obstakels. Dit bruidspaar zou al eerder elkaar het JA-woord geven maar corona gooiden roet in het eten. Daarnaast trok hun locatie zich terug en waren de weervoorspellingen ook niet mals…

Ik reed naar Nunspeet waar de bruid zich klaarmaakte bij het ouderlijk huis. Toen ik de jurk op een mooie plek hing voor een foto, brak het zonnetje door. Ook wanneer de bruidegom in de prachtige trouwauto aankwam rijden en zich klaar maakte voor de first look, scheen de zon. Dit was een mooie voorbode van de dag.

Oud Groevenbeek in Ermelo was de locatie voor de fotoshoot. De kas was perfect als plan B, wanneer het zou regenen maar we hebben geen druppel gevoeld. De heide staat op dit moment ook in bloei dus een foto tussen het mooie paars mocht niet ontbreken.

De ceremonie vond plaats aan de gracht bij Elburg. Een locatie aan het water wat ook geschikt is voor een regenachtige dag. Dit bruidspaar had alle geluk en tijdens de trouwceremonie bleef het droog. Voor de kerkelijke inzegening gingen we naar de grote kerk in Elburg. Als bruidsfotograaf is dit een locatie om van te smullen.

De taart werd aangesneden bij Coelenhage in Wezep. Dit was tevens ook de locatie voor het diner en receptie.

Benieuwd geworden naar de sneak peek van deze bruiloft? Kijk dan snel verder.

Getting Ready bruid
Tip Trouwschoenen
First look Nunspeet
Bruiloft Nunspeet
Fotoshoot Oud Groevenbeek
Bruidsfotografie Kas
Fotoshoot in een kas
Bruidsfotograaf Foto fotolocatie Kas
Trouwen in Elburg
Bruidsfotograaf Elburg
Bruidsfotografie Oud Groevenbeek
Bruidsfotografie Elburg aan de gracht
Bruidsfotografie Elburg aan de gracht
Bruidsfotografie Elburg Kerk
Trouwen in de kerk van Elburg
Bruidsfotografie Elburg Klooster
Sweet table Bruidstaart
Bruidstaart aansnijden

Recent Portfolios