Trouwen in Augustus

Bruiloft bij Hugo de Vries in Lunteren

Deze bruiloft bij Hugo de Vries in Lunteren was een feestje! Als bruidsfotograaf was ik nog nooit op deze locatie geweest maar ik hoop zeker dat dit niet mijn laatste keer was.

We begonnen de dag bij het ouderlijk huis van de bruid. Een opgeknapte boerderij waar ik helemaal los kon gaan. Onder toeziend oog van haar broers & vader kwam Marit van de trap af in haar prachtige jurk. Mark maakte zich buiten klaar samen met een goede vriend. Van te voren was het nog spannend wat het weer ging doen maar dit koppel had al het geluk mee.

Voor de fotoshoot bezochten we het Onze Lieve Vrouwe klooster in Amersfoort. Een locatie met diverse mooie plekjes in de natuur en van binnen is het ook prachtig. Het koppel koos ervoor om de geloften aan elkaar op deze rustige plek uit te spreken. Dit zorgde voor een mooi en emotioneel moment voor hun tweeën.

De ceremonie vond plaats bij het Hugo de Vries Hotel. Achter dit hotel zit een mooie tuin die volledig gestijld voor bruiloften. Mocht het minder weer zijn, dan kan je ook in de tuin trouwen, bij een overdekte maar toch lichte plek. Zittend op de schommel gaf dit bruidspaar elkaar het ja woord.

De taart, toast, diner en receptie waren ook allemaal onder het dak van het Hugo de Vries hotel. Benieuwd naar de foto’s van deze dag? Als bruidsfotograaf deel ik graag een kleine preview, kijk snel mee!

Trouwjurk Bruidsfotografie
Trouwjurk Bruid Bruidsfotograaf
First look vader van de bruid
Getting ready bruidegom
Getting ready bruidegom fotograaf
First Look bruiloft
Bruiloft foto locatie Amersfoort
Bruidsboeket Bruiloft Bont
Trouwjurk Fotoshoot Bruidsfotograaf
Fotoshoot Onze lieve Vrouwe klooster
Geloften voorlezen bruidspaar
Bruiloft bij Ceremonie Hugo de Vries in Lunteren
Bruiloft bij Hugo de Vries in Lunteren
Bruiloft bij Hugo de Vries in Lunteren
Bruidstaart Naked Cake Hugo de Vries
Roombommen Bruiloft Bruidsfotografie

Recent Portfolios