Trouwen in de België

Bruiloft LA FERME DU PÈRE LOUIS

Sven & Lissy wilden alleen maar genieten en besloten midden in de vakantie te trouwen in de Belgische Ardennen. Niet alleen voor hen was dit een bruiloft die als een vakantie voelde, dit was ook zo voor de hele familie. Van te voren verbleven alle gasten met elkaar in een groot huis en kon de voorpret al beginnen. 

Zelf kwam ik rond de lunch aan in de Ardennen en was de sfeer heel relaxed. De kids waren aan het spelen op de trampoline en alle gasten genoten van het weer. Een beter begin voor een bruiloft kan je je niet wensen.

Trouwen in het buitenland

De trouwdag was aangebroken en iedereen was heerlijk aan het aanrommelen. In de ene kamer werd de bruid in de krullen gezet en in de andere kamer maakte de bruidegom zich klaar. Familie en het bij elkaar zijn stond voorop deze dag.

Na de ceremonie gingen de kurken de lucht in en kon het feest beginnen. Met een kampvuur, foodtruck en biertjes heeft deze bruiloft de perfecte festival vibe.

Destination Wedding

Als fotograaf kan je alleen maar smullen van zo’n bruiloft. Zodra je de grens over rijd ben je gelijk in de vakantie stemming. En het landschap is prachtig en zo anders! Het leuke aan deze bruiloft was ook nog eens dat ik mocht samen werken met dames die ik al even ken. Tamarah van The Bridal Blush verzorgde de bloemen & styling. En Maartje van Revel in Moments was de weddingplanner en ceremoniemeester die alles soepel liet verlopen deze dagen. De prachtige locatie waar dit feestje plaats vond was Ferme Du Pere Louis in Belgie.