Samen met topper Marie Sophie heb ik deze heerlijke shoot mogen neerzetten en natuurlijk hebben wij ook even geproefd.
Ben jij opzoek naar bruidstaart inspiratie? Deze gehele shoot en nog veel meer leuke dingen staan nu in de februari editie van Bruid en Bruidegom Magazine! Op blz. 198 vind je deze foto’s die het water uit je mond doen lopen.
Durf jij het aan om je eigen bruidstaart te bakken of heb je gewoon zin om je op een zondag uit te sloven in de keuken? Scroll dan zeker even verder. De nieuwste trends op het gebied van taarten in 2018 zijn zeker de salted caramel chocolade cake, chipolatacake, rood fruid merinque cake en de rozemarijncake met rode wijnsiroop.
“Laten we eerlijk zijn: een lekker stuk romige chocoladetaart doet veel goeds voor veel mesen. Ook voor mij.”
– Audrey Hepburn
Maak de taart af met een mooie persoonlijke taarttopper. Dit kan je nieuwe achternaam zijn of jullie initialen. Als bruidsfotograaf word ik daar altijd erg blij van 🙂
Â
Wil je bloemen op je bruidstaart? Gebruik dan alleen onbespoten en verse bloemen.
Vind je het leuk om te bakken? Dan weet jij met deze bruidstaart inspiratie wel raad. Oefen een keer vooraf met de taart. Dan weet je precies hoelang het duurt, wat je kan verbeteren en niet geheel onbelangrijk, hoe ze smaken ;).
Je kunt een zelf gemaakt bruidstaart natuurlijk ook maken voor het verlovingsfeestje of afterweddingparty.
Kies jouw recept (of bak ze alle vier!)
Met dank aanÂ
FOTOGRAFIEÂ Carola Doornbos Fotografie
FOODSTYLING & TAARTEN Â Marie-Sophie Wigbers
PAPETERIEÂ Simply Fly Design;Â M-Digital Designs;Â Maaike KrijtenburgÂ