Bak je eigen bruidstaart

Samen met topper Marie Sophie heb ik deze heerlijke shoot mogen neerzetten en natuurlijk hebben wij ook even geproefd.

Inspiratie nodig voor je bruiloft? Deze gehele shoot en nog veel meer leuke dingen staan nu in de februari editie van Bruid en Bruidegom Magazine! Op blz. 198 vind je deze foto’s die het water uit je mond doen lopen.

DIY Bruidstaart

Durf jij het aan om je eigen bruidstaart te bakken of heb je gewoon zin om je op een zondag uit te sloven in de keuken? Scroll dan zeker even verder. De nieuwste trends op het gebied van taarten in 2018 zijn zeker de salted caramel chocolade cake, chipolatacake, rood fruid merinque cake en de rozemarijncake met rode wijnsiroop.

“Laten we eerlijk zijn: een lekker stuk romige chocoladetaart doet veel goeds voor veel mesen. Ook voor mij.”

– Audrey Hepburn

Tip #1

Maak de taart af met een mooie persoonlijke taarttopper. Dit kan je nieuwe achternaam zijn of jullie initialen. Als bruidsfotograaf word ik daar altijd erg blij van ūüôā

 

Tip #2

Wil je bloemen op je bruidstaart? Gebruik dan alleen onbespoten en verse bloemen.


Bak je eigen taart

Vind je het leuk om te bakken? Dan weet jij met deze inspiratie wel raad Oefen een keer vooraf met de taart. Dan weet je precies hoelang het duurt, wat je kan verbeteren en niet geheel onbelangrijk, hoe ze smaken ;).

Je kunt een zelf gemaakt bruidstaart natuurlijk ook maken voor het verlovingsfeestje of afterweddingparty.

Kies jouw recept (of bak ze alle vier!)


Met dank aan 
FOTOGRAFIE Carola Doornbos Fotografie
FOODSTYLING & TAARTEN  Marie-Sophie Wigbers
PAPETERIE Simply Fly Design; M-Digital Designs; Maaike Krijtenburg