Wie wil er nou niet trouwen in een kasteel?

Trouwen bij Chateau Neercanne in Maastricht

Trouwen bij Chateau Neercanne in Limburg

Trouwen bij Chateau Neercanne in Limburg, een bruiloft in een kasteel wie wil dat nou niet? In het zuiden (en meestal het zonnige deel) van ons land ligt een prachtig kasteel omringt door mooi aangelegde tuinen. Eigenlijk waan je je gewoon even in Frankrijk.

Wil jij in het buitenland trouwen maar wil je niet strepen door je gastenlijst of is het budget niet toereikend? Stap ik de auto en rij naar Limburg.

Op een zonnige dag reden wij naar de Ardennen en ik wilde dolgraag een tussenstop maken bij Chateau Neercanne. De locatie is prachtig om er alleen al rond te lopen want de omgeving bied al zoveel moois. Via de trappen binnen in het kasteel kom je beneden in de indrukwekkende tuin uit die is ingericht in Franse stijl met veel buxushagen. Als bruidsfotograaf ging mijn hartje hier heel snel van kloppen. Als je hier gaat trouwen hoef je niet langs te zoeken naar een locatie voor de bruidsreportage want deze locatie heeft alles. En wat dacht je van de goldenhour moment bij dit kasteel?

Aan het kasteel zit een net zo’n indrukwekkend terras vast met een uitzicht over de UNESCO baroktuinen en het Jekerdal. Wij namen hier plaats voor een chique 5 gangen lunchen op een zonnige dag. De service van het personeel is geweldig, net als het eten. Chateau Neercanne heeft ook een eigen wijngaard waar rode wijn wordt gemaakt.

Ben jij nog opzoek naar een trouwlocatie? Trouwen bij Chateau Neercanne in Maastricht mag dan zeker op je lijstje. Hieronder wat foto’s als impressie van de locatie maar veel leuker is om er zelf een keer langs te rijden!

Trouwen bij Chateau Neercanne in Limburg
Restaurant terras Chateau Neercanne
Trouwen in een kasteel in Limburg
Trouwen bij Chateau Neercanne in Limburg
Trouwen bij Chateau Neercanne in Limburg
Trouwen in het buitenland met bruidsfotograaf

Recent Portfolios