Trouwen op Terschelling

Mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik fan ben van Terschelling. Toen Iris mij mailde met; ‘Wij gaan trouwen op Terschelling.’ was ik helemaal aan het stuiteren. Een bruiloft op Terschelling staat al heel lang op mijn wishlist en nu ging het gebeuren.

Het was nog spannend of deze bruiloft door zou gaan ivm het corona virus. Maar dit koppel vertelde me, al zijn we met z’n 2en, een trouwambtenaar en een fotograaf, WE GAAN TROUWEN! Een instelling waar ik van hou.

De vrijdag van de bruiloft beloofde het laatste en warmste weekend te worden van deze zomer. Dit in combinatie met dat mensen niet op vakantie kunnen, zorgde ervoor dat ongeveer heel Nederland een boot boekte naar een waddeneiland.

 

Op vrijdag ochtend stapte ik op de boot naar Terschelling. Het bruidspaar maakte zich klaar en zag elkaar pas voor het eerst tijdens de ceremonie. Deze vond plaats in een mooi wit kerkje. Daarna gingen we door voor de fotoshoot, waar we (happy me) heel veel tijd voor hadden. Het kersverse bruidspaar had hun gasten op de boot gezet voor een zeehonden tocht zodat wij alle mooie plekken van het eiland konden bezoeken.

Voor de trouwreportage hadden we zon, zee, strand en de duinen. Als trouwfotograaf is het een feestje Terschelling.
Het aansnijden van de taart en het diner vond plaats bij La Grotta. Voordat de zon onderging op deze warme dag in september, hebben we nog snel foto’s gemaakt. Golden hour (een half uurtje voordat de zon echt onder is) op Terschelling is prachtig.

Trouwjurk Terschelling
Getting ready Bruid
Getting ready Bruid
Corona Bruiloft
Kerk Terschelling
Kinderen op bruiloft
Ceremonie Kerk Terschelling
Ceremonie Bruidsfotografie
Trouwen op Terschelling
Trouwen op Terschelling
Trouwen op Terschelling
Bruidsfotografie Terschelling
Trouwen op Terschelling
Trouwen op een waddeneiland
Bruidsfotograaf Terschelling
Sluier in de wind
Trouwen op Terschelling
Trouwen op Terschelling
Fotoshoot Brandaris Trouwen op Terschelling
La Grotta Terschelling
Bruiloft met kinderen
Bruiloft met kinderen
Golden hour Terschelling

Bruidspaar over trouwfotograaf Carola Doornbos: “Wauw wauw wauw wauw wauw! Prachtig, tranen in mijn ogen❤️ De foto buiten de kerk ook met de jongens, wat een plaatje.
Strand, Golden hour, Niet normaal die foto’s.”

 

Ga jij binnenkort trouwen en ben je opzoek naar een fotograaf? Let’s get in touch. Laat een berichtje achter via het contactformulier en wie weet zitten we binnenkort te brainstormen over jullie grote dag.Recent Portfolios