Trouwen in december

Winter Bruiloft Zutphen

Getting ready bruid
Trouwen in December
Winter Bruiloft Zutphen
Winter Bruiloft Zutphen
Winter Bruiloft Zutphen
Bruidsfotografie mist
Bruidsfotografie mist
Winter Bruiloft Zutphen
Winter Bruiloft Zutphen
Winter Bruiloft Zutphen
Bruiloft het Koelhuis Zutphen
Bruidsfotografie Zutphen
Winter Bruiloft Zutphen
trouwringen brengen kids
Trouwringen bruidsfotografie
Trouwringen
Kerkelijk inzegening bruidspaar
Trouwen in de kerk

Een winter bruiloft in Zutphen, ik was super blij toen dit koppel liet weten dat ze graag in december wilde trouwen. Virus of geen virus, het zou daar gaan. Vroeg in de ochtend (terwijl het nog donker was) begon ik bij de bruidegom. Tussen de kerstverlichting maakte ik foto’s want dat past perfect bij een winter bruiloft. De bruid maakte zich ook klaar in haar ouderlijk huis en aan de voordeur in Zutphen vond dat ook de first look plaats.

Het was erg mistig en hoe tof dat dit de hele dag zo is gebleven. Voor mij als bruidsfotograaf een ‘first’ en ik was dol enthousiast. Onderweg seinde & toeterde ik in de auto want dit laantje was perfect als eerst bruidsfoto. De eerste locatie voor de bruidsreportage was de Postbank in Arnhem. Ook hier was de mist nog heel erg dicht en dat zorgde voor adembenemende plaatjes. Het lijkt net of we in het buitenland zijn. Met de prachtige Volvo trouwauto bezochten we ook nog Huize de Wildbaan, een statig landgoed.

Voor de ceremonie reden we naar het Koelhuis in Zutphen. Ondanks Corona mochten er 30 familie en vrienden aanwezig zijn maar na de plechtigheid kon er helaas geen champagne en taart genuttigd worden. Het bruidspaar had dit slim opgelost met mooie donuts voor ‘on the go’. Want de volgende locatie was Dieren voor de kerkelijke inzegening. De bruid toverde haar look ook nog snel om door haar haar vast te steken, de rok van de jurk te verwijderen waardoor er een meer slim fit trouwjurk tevoorschijn kwam en een sluier.

Helaas kon er geen receptie of feest gegeven worden bij deze corona bruiloft maar ook daar was over nagedacht. Er was een drive through georganiseerd zodat toch alle vrienden en kennissen het bruidspaar konden feliciteren.


Recent Portfolios