Zwangerschap Fotoshoot Amsterdam

Je zwangerschap laten vastleggen is super bijzonder, zowel nu als voor later. Deze zwangerschap fotoshoot vond plaats in Amsterdam in de natuur maar ook in de stad zelf. Het was een prachtige dag en samen met het koppel wandelde ik langs de mooie foto plekjes die Amsterdam te bieden heeft.
Geen klassieke zwangerschap fotoshoot maar gewoon lekker los, relaxed en meer de vibe van een loveshoot. Na een tijdje zijn we ook nog terug naar huis gegaan om wat foto’s te maken van de blote buik. Puurder dan dit word het niet.

Waarom een zwangerschap fotoshoot doen?

Veel zwangere twijfelen, waarom zou ik een fotoshoot doen met me dikke buik? Of ze voelen zich niet fit of mooi. Je zwangerschap is een bijzonder moment en je lichaam groeit. Door dit vast te leggen kan je later terugkijken op deze speciale periode en zien hoe groot je buik was. Als fotograaf ga ik je helpen met poseren zodat jij je op je gemak voelt en vol bewondering kan kijken naar de foto’s. Ook help ik je graag met het uitzoeken van de kleding voor een zwangerschap fotoshoot.

Wil je meer informatie over een zwangerschapsfotografie ontvangen?

Laat dan hier een berichtje achter en wie weet kunnen we binnenkort brainstormen.

zwangerschap fotoshoot
zwangerschap fotoshoot Amsterdam
zwangerschap fotoshoot Amsterdam
zwangerschap fotoshoot Amsterdam
Zwangerschapsfotografie
Zwangerschapsfotografie
Zwangerschap Fotograaf


Recent Portfolios