Brand Photoshoot Amsterdam

Brand Photoshoot Amsterdam

Toen Debbie mij mailde over een brand photoshoot in Amsterdam, werd ik gelijk enthousiast. Ze wilde graag nieuwe, frisse foto’s van zichzelf en haar onderneming voor een rebranding. De foto’s van deze ondernemersshoot komen op haar website, social media, podcast etc.

Debbie haar slogan is ‘blijvend slank zonder dieet!’ en ze doet dit door middel van een online afslankprogramma met een virtuele maagband. Haar website mocht een nieuwe look & feel krijgen en daar zijn foto’s een belangrijk onderdeel van. Samen met Debbie gingen we opzoek naar mooie locaties die passen bij datgene wat ze wil uitstralen. Als snel kwamen we erachter dat niet alle wensen in 1 fotoshoot passen en binnen no time worden er 3 dagen gepland op verschillende locaties. Zo creëer je als ondernemer een grote beeldbank waar je een lange tijd mee vooruit kan op gebied van social media.

Voorbereiding brand photoshoot

Het kleurenschema wat terug komt op de website zijn nude kleuren in combinatie met groen. Deze tinten zouden dan ook terug te zien zijn in de kleding tijdens de ondernemersshoot. Ik kan je vertellen, voor deze brand photoshoot is heel wat afgeshopt.

Hoe bereid je een brand photoshoot nou voor? Het is goed om van jezelf te weten wat je wil uitstralen en wat je kernboodschap is. Voor Debbie is dat mindset & voeding en dit komt dan ook zeker terug in de fotoshoot. De eerste locatie moest dan ook een keuken hebben. Dat vonden we bij de White Doors Studio in Amsterdam. Eigenlijk een yoga studio maar in de corona periode wordt deze ruimte ook veel verhuurd voor fotoshoots. Hier kan je meerdere hoekjes gebruiken voor een fotoshoot, wat leuk is voor de afwisseling. Van een keuken, naar een groene muur en van een lichte muur naar een grote raampartij.

Food photography Amsterdam
BRAND PHOTOSHOOT AMSTERDAM
BRAND PHOTOSHOOT AMSTERDAM
food photography amsterdam
white door studio amsterdam
fotoshoot voor ondernemers
beeldbank voor ondernemers
Brand Photoshoot Amsterdam

De tweede locatie voor deze brand photoshoot was het QO Amsterdam. Beneden kom je terecht is een industrieel en lichte bar + restaurant. Via een zeer fotogenieke trap kom je op de andere etages terecht, wat zeker de moeite waard is. Ook bij deze fotodag speelde eten weer een grote rol en wat hebben we lol gehad. Bekijk hieronder de beelden die we in het restaurant in Amsterdam schoten.

 

Debbie over haar fotoshoot:

Carola is een hele leuke gezellige en spontane fotografe. Ik had direct een klik met haar. Ik heb tot nu toe drie keer een business shoot met haar gedaan en alle keren was het feest! Carola is professioneel, neemt direct de regie in handen, ze geeft aan hoe je moet zitten of staan, lachen of wegkijken, ze maakt grapjes waardoor je gewoon op je gemak bent en de foto’s dus heel natuurlijk zijn. De foto’s zijn echt waanzinnig mooi geworden. Ik heb haar verteld hoe ik het wilde en zo zijn ze ook geworden. Niet meer twijfelen of zoeken naar een andere fotografe, Carola is your girl!

Zakelijke Fotoshoot Amsterdam
Zakelijke Fotoshoot Amsterdam
Brand Photoshoot Amsterdam
Beeldbank ondernemer
Food photography Amsterdam
Food photography Amsterdam

Fotoshoot voor ondernemers

Fotoshoot nummer 3 vond plaats in Jakarta Amsterdam. De kleur groen komt veel terug in de foto’s en wat is dan een betere plek dan een indoor jungle. We hebben gekeken welke we nog missen of waar we wat extra beelden voor willen gebruiken. Ook is er weer een geheel nieuwe garderobe aanwezig natuurlijk. 😉 Debbie heeft in ieder geval genoeg beeldmateriaal voor de komende tijd en ik ben dan ook erg benieuwd naar de uitkomst van haar nieuwe website en social feed.

brand photoshoot amsterdam
amsterdam lifestyle photoshoot
Zakelijke fotoshoot Amsterdam
Business Photoshoot Amsterdam

Ben jij ook toe aan frisse foto’s van jezelf en/of je onderneming? Laat hier een berichtje achter en hopelijk tot snel.

Let’s get in touch!

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk deze ondernemershoot

Meer informatie over een fotoshoot voor ondernemers. Meer info


Recent Portfolios