Newborn Fotograaf Harderwijk

newborn fotograaf harderwijk
Baby Fotoshoot Harderwijk
newborn fotograaf harderwijk
Newborn fotografie Harderwijk

Alles over een baby fotoshoot

Gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst van het gezin! Natuurlijk wil je dit graag laten vastleggen en daar help ik je als Newborn Fotograaf uit Harderwijk graag bij.

Voor deze fotoshoot kom ik bij jullie thuis en dit hoeft natuurlijk niet alleen in Harderwijk te zijn. Zo blijven jullie in je eigen bubbel en dit voelt ook veel vertrouwder dan in een kille foto studio. De stijl van fotografie is lifestyle dus eigenlijk een greep uit een momentje van jullie leven. Lekker relaxed met de kleine en jullie als gezin en geen baby in mandjes a la Anne Geddes. 😉
Maak je geen zorgen, er zijn genoeg mooie plekjes in je huis. Denk bijvoorbeeld aan jullie slaapkamer (met een mooi licht dekbed erop), de babykamer en de woonkamer. Uiteraard kan ik jullie van te voren voorzien van wat tips.

Wanneer boek je een newborn fotoshoot?

Je kunt mij als newborn fotograaf voor je bevalling al berichten. Zo kan ik je alvast wat informatie geven en kunnen we samen nadenken over een eventuele datum. Dit is natuurlijk erg lastig te prikken dus we houden na je bevalling contact via whatsapp. Maar het kan ook zo zijn dat je pas als de kleine ter wereld is gekomen denkt aan een newborn fotoshoot. Ook geen probleem, let’s get in touch. In de eerste dagen (tot ongeveer 2 weken) is de baby nog heel erg rustig en klein. Dit is een mooi moment voor een baby fotoshoot. Maar mocht dit door omstandigheden niet uitkomen dan is het geen probleem om dit iets later alsnog te doen. Het is ook leuk om een newborn fotoshoot cadeau te geven. Samen met de grootouders en broers/zussen bijvoorbeeld.


newborn fotograaf harderwijk
baby fotoshoot amersfoort
newborn fotografie amersfoort
newborn fotograaf amersfoort
newborn fotograaf harderwijk
wanneer newborn fotoshoot

Recent Portfolios