Newborn Shoot


Een fotoshoot van je pasgeboren baby!

Baby Owen is nog maar een paar dagen oud tijdens deze Newborn shoot. Met zijn rossige haar en nog dichte oogjes, steelt hij nu al de shoot tijdens deze fotoshoot. Tijdens een newborn shoot leg ik graag de liefde vast tussen de trotse ouders en hun pasgeboren baby.

Voorafgaand aan een newborn shoot

Newborn fotografie vind plaats binnen 2 a 3 weken nadat de baby is geboren. Dit gebeurt een jullie eigen huis, een warm en vertrouwde omgeving. Hoe eerder hoe beter want dan slapen slapen de baby’s nog lekker veel. Mocht het wat later worden, is dat natuurlijk ook geen probleem. Stuur mij gerust een berichtje om de shoot met jullie kleintje te plannen.

Tips voor tijdens de newborn shoot

De shoot verloopt het meest soepel als het babytje net verschoon is, voeding heeft gehad of zelf een warm badje heeft gekregen. Een licht en rustig outfitje is het mooiste om de pasgeboren baby in te fotograferen. Ik vind het leuk om de babykamer vast te leggen, het geboortekaartje en beschuit met muisjes sla ik ook niet over. 😉
Op jullie slaapkamer zullen we de meeste tijd doorbrengen. Het is slim om het daar aangenaam warm te maken en een licht dekbed op het bed te leggen. Qua outfit voor jullie zelf, kies vooral iets wat comfortabel zit maar ook wit werkt hier erg goed. Ik help jullie graag met jullie outfit.
Een zelfgemaakte doek of omslagdekens zijn ook altijd mooi om te gebruiken. Mocht het even niet zo lekker gaan, dan is er altijd tijd om tijdens de shoot te voeden, verschonen en je kleintje te overladen met heel veel kusjes.

Baby fotografie babykamer
newborn shoot
Trotse papa tijdens newborn shoot
Lifestyle fotografie Baby
Newborn shoot
Trotse mama fotoshoot
Kersverse ouders tijdens newborn shoot

Benieuwd naar zwangerschapsshoot van dit koppel?
Zwangerschapsshoot

Meer newborn shoots zien?

Newborn ShootRecent Portfolios