Ondernemersfotoshoot met Milan

Portret fotografie voor SkinConfidence | Ondernemersfotoshoot.

Ondernemersfotoshoot Website ondernemer, content ondernemer
Ondernemersfotoshoot Portret fotoshoot ondernemer Amersfoort
De ondernemersfotoshoot is het moment voor Milan om haar nieuwe bedrijf te lanceren. Mooie foto’s van haarzelf en haar werkzaamheden voor haar website en social media, want concent is erg belangrijk. Van te voren heb ik gekeken naar de beelden die zij mij stuurde ter inspiratie. Zo krijg ik een beeld van de uitstraling die het bedrijf SkinConfidence gaat krijgen. Samen brainstormen we over de locatie van de ondernemersfotoshoot en al snel is de datum geprikt.

Fotoshoot in Amersfoort

In de binnenstad van Amersfoort vinden we een leuke plek waar we ons settelen. Onder het genot van een kopje koffie en later een lekkere lunch, kletsen we over het ondernemerschap en maak ik ondertussen foto’s. Niks geen geposeerd gedoe of awkward smiles, jij bent mooi en dat ga ik vastleggen!

Heb jij eigenlijk goede foto’s van jezelf? Neem gerust een kijkje op mijn pagina voor meer informatie over een ondernemersfotoshoot.


Fotoshoot social media met koffie instagram
Ondernemer aan het werk tijdens Ondernemersfotoshoot Amersfoort
Fotoshoot ondernemer Amersfoort Portret
Review van Milan:

“Carola is in staat je alle zorgen uit handen te nemen tijdens een shoot.
Ze regelt, schiet, loopt van hot naar her om te zorgen dat er een mooi setting ontstaat én daarbovenop is ze dan ook nog eens in staat om natuurlijk en relaxt te blijven kletsen en regisseren. Het is bijna alsof je gezellig lunchend er toevallig óók nog eens toffe foto’s voor je bedrijf bij krijgt.”

Hoe gaat zo’n ondernemersshoot?

Ben jij nieuwsgierig geworden en ook opzoek naar content voor je website, social media en noem het allemaal maar op?  LEES SNEL VERDER OVER DEZE BRAND FOTOSHOOT.


Ondernemersfotoshoot portret fotoshoot Amersfoort

Recent Portfolios