Portret Fotoshoot voor ondernemer Janneke

Portret Fotoshoot voor ondernemer
Zakelijke fotoshoot Nijkerk
Een portret fotoshoot van ondernemer Janneke van Heugten, dat is altijd een feestje. Ik heb Janneke al eerder mogen fotograferen en los van dat de plaatjes altijd mooi worden, is ze ook nog eens een leuk mens.
Janneke is de oprichtster van VIDM, Vaker In De Media. Zij helpt deskundigen aan meer publiciteit en journalisten aan nieuwe deskundigen. Een mooie netwerk met als doel; meer diversiteit in de media.

De eerste fotoshoot was alweer een tijdje geleden, de beeldbank voor social media was opgeraakt en een nieuwe look zorgde ervoor dat Janneke weer een fotoshoot bij mij boekte.

TIPS VOOR EEN ZAKELIJKE FOTOSHOOT

Van te voren bespreken we wat ze graag wil en zo komt ook haar passie voor voeding naar voren. Dit past bij haar als ondernemer dus leuk om een dat stukje ook naar voren te laten komen in de foto’s. Het hoeft niet altijd zakelijk, in een blazer achter een bureau te zijn.

Dit is de tijd van thuiswerk dus het mag ook allemaal wat meer casual. Laat zien waar jij als ondernemer werkt en wat je allemaal bezig houd. Leg van te voren ook meerdere outfits klaar zodat we samen kunnen kijken wat goed werkt. Dit zorgt ook gelijk voor diversiteit in jouw beeldbank.

Portret Fotoshoot

Tijdens de fotoshoot maak ik foto’s van jou als ondernemer maar ook sfeerbeelden. Want 20 foto’s van je eigen gezicht op je website en social media is misschien wat heftig. Een mooie afwisseling tijdens deze ondernemer fotoshoot zorgt ervoor dat jij weer een tijdje voor uit kan. Tussen de foto’s zitten ook een paar sterke portretfoto’s die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld LinkedIn.


Fotoshoot ondernemer
Portret Fotoshoot voor ondernemer
Zakelijk portret Fotograaf
Beeldbank Fotograaf
beeldbank fotoshoot
Portret Fotoshoot ondernemer
Portret Fotoshoot zakelijk

Benieuwd naar meer informatie over een portret fotoshoot voor ondernemers?

IN HET KORT:
– digitale of telefonische brainstorm vooraf
– 1,5 uur shooten
– 1 of 2 locaties mogelijk
– 2 a 3 kledingsets
– 20 bewerkte foto’s die jij zelf uitzoekt
– 350 euro excl. btw.

Ja, ik wil een fotoshoot!

Ik kijk uit naar je berichtje en wie weet tot snel!


Recent Portfolios