Ondernemersshoot Utrecht

Zakelijk Portret

“Voor een zakelijke shoot kwam ik bij Carola. Ondanks dat het best ongemakkelijk kan zijn om te poseren in een restaurant, liet Carola mij op mijn gemak voelen. Gezellige shoot gehad en dat is terug te zien op de foto’s! Bedankt voor het meedenken vooraf en de mooie foto’s. “

Zakelijk portret ondernemer

Zakelijk Portret
Melissa benaderde mij voor een zakelijk portret want zij staat in de startblokken met haar bedrijf. Via een onderneemster die ook een ondernemersshoot bij mij heeft gedaan, kwam zij bij mij terecht. Super leuk natuurlijk, spread the love!
Deze dame gaat zich bezig houden met Marketing & branding en wil voor haar website een mooi zakelijk portret van zichzelf hebben. Samen zijn we opzoek gegaan naar een passende locatie en wat ze graag in beeld wil brengen. Tijdens een zakelijke fotoshoot maak ik namelijk niet alleen maar portret foto’s. Ik maak foto’s van wat er zich afspeelt in jouw onderneming, waar jij je mee bezig houd. Zo maken we samen een mooie collectie aan foto’s, die jij kan gebruiken voor op de website, blogs, social media, nieuwsbrief etc.

Ondernemersshoot

Ben jij benieuwd hoe zo’n zakelijk portret in zijn werk gaat of wil jij ook een ondernemersshoot? Klik dan hier voor meer informatie.


Zakelijk portret
Ondernemersshoot Amersfoort
Zakelijke fotoshoot Amersfoort
lifestyle fotoshoot portret
Zakelijk portret Harderwijk
Content Creatie Ondernemers

Recent Portfolios