Ondernemersfotoshoot Kim | Zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie | Praktijk Hartbiet

Zakelijke fotografie portret ondernemer
Zakelijke fotografie ondernemer voeding
Kim wilde het nieuwe jaar beginnen met een vliegende start. Daar horen nieuwe, frisse foto’s bij voor de nieuwe website en social media van praktijk Hartbiet. Zakelijke fotografie is it. Als orthomoleculair epigenetisch therapeut (een woord dat je niet zo vaak hoort) houd zij zich onder andere bezig met voeding en hormoon huishouding van de vrouw. Voeding en knowledge stonden dan ook centraal tijdens deze zakelijke fotoshoot maar dan wel in een trendy jasje. Kijk snel mee naar het resultaat van deze ondernemersfotoshoot.

Kim over de shoot:

“De ondernemersshoot met Carola was echt super! Ondanks dat ik zelf niet graag op de foto ga, voelde ik me al heel snel relaxt voor haar camera. Ze stelde me op mijn gemak, kwam met leuke creatieve ideeën en ik ben ontzettend blij met het resultaat! Daarnaast was het ook nog eens gezellig.”

Zakelijke fotografie is erg belangrijk voor ondernemers. Met een mooie portret foto laat je zien wie het gezicht achter het merk is. Door een ondernemersfotoshoot maak je je eigen database met content aan voor op je website en social media.


Lifestyle fotografie ondernemersshoot
Ondernemer aan het werk tijdens fotoshoot
Zakelijke fotografie voeding Harderwijk
Food fotografie thee lifestyle

Food fotografie voor gerechten
Zakelijke fotografie lifestyle
Zakelijke fotografie voeding Harderwijk
Ondernemersfotoshoot boeken fun Harderwijk
Zakelijke fotografie Harderwijk ondernemer
Fotoshoot ondernemer quote Harderwijk
Fotoshoot portret ondernemer harderwijk
Zakelijke fotografie locatie harderwijk

Recent Portfolios