Zwangerschapsshoot Zwolle
Zwangerschapsshoot Zwolle

Zwangerschapsshoot Zwolle

Zwangerschapsshoot Zwolle
Wat is het een feestje om een zwangerschapsshoot te doen! Dit keer in een prachtig huis in Zwolle. Dit koppel zit is nog bezig met de laatste loodjes van de verbouwing maar als fotograaf vind ik altijd genoeg mooie plekjes om foto’s te maken.

Het is zo speciaal om een zwangerschap vast te leggen en ook om de reactie van de mommy-to-be te zien! Tijdens deze zwangerschapsshoot begonnen we op de slaapkamer. Eerst in een casual setting en daarna iets meer richting zwangerschap boudoir fotografie. Kijk deze dame nou stralen. Natuurlijk help ik handje met poseren en hebben we van te voren naar de outfits gekeken zodat alles mooi samen komt.

Daarna hebben we wat klassieke en tijdloze outfits geprobeerd! En last but not least is toch ook altijd wel leuk om wat foto’s met manlief te hebben. Mannen staan vaak niet zo te springen voor een fotoshoot maar een paar foto’s tijdens een zwangerschapsshoot heeft hij vast en zeker voor je over ;).

Zou jij graag foto’s willen laten maken van je zwangerschap? Laat dan gerust een berichtje achter en laten we samen brainstormen op welke plek jij de fotoshoot wil. Als zwangerschapsfotograaf vind ik indoor als outdoor erg leuk. Opzoek naar meer informatie voor je zwangerschap fotoshoot? Bekijk dan eens mijn Pinterest.


Zwangerschaps fotograaf
Zwangerschaps fotograaf
Zwangerschap fotoshoot
Zwangerschapsfotograaf
Zwangerschap vastleggen
Maternity Photoshoot

Recent Portfolios